Bandar Puteri Community Forum
Welcome to Bandar Puteri Official Community Forum.
Please register to join this community.
Just give your:
1. username
2. password
3. email add

...and DONE! Automatic Activation.

Thank You,
Admin
Kota Puteri Community Forum

Sapa dah buat kitchen cabinet..?

View previous topic View next topic Go down

Sapa dah buat kitchen cabinet..?

Post  baba_rxz on Fri Jun 11, 2010 8:56 am

sesapa yang dah dapat kunci rumah tu..yang dah duduk ke..belum ke..share la kat sini kc yang korang dah buat tu..sama-sama la kita kongsi ye..

baba_rxz

Posts : 31
Join date : 2010-06-11

View user profile

Back to top Go down

Re: Sapa dah buat kitchen cabinet..?

Post  daria79 on Mon Jun 21, 2010 10:27 am

i tgk promotion dari CLS kitchen kat ambang botanic tu not bad jugak.... http://www.clskitchencabinet.com/ tp tatau la kualiti dia mcamana kan...
avatar
daria79

Posts : 61
Join date : 2010-06-21

View user profile

Back to top Go down

Re: Sapa dah buat kitchen cabinet..?

Post  baba_rxz on Wed Jun 30, 2010 3:42 pm

sama la..dah tgk gak kat cls..tp tgk kat usj la..daria amik ngan cls ke?..

baba_rxz

Posts : 31
Join date : 2010-06-11

View user profile

Back to top Go down

Re: Sapa dah buat kitchen cabinet..?

Post  daria79 on Thu Jul 01, 2010 7:21 pm

tak amik lagi...umah savanna pun takle masuk lagi. tapi dah tgk showroom dia....nak jugak tgk aluminium kitchen kat bt tinggi
avatar
daria79

Posts : 61
Join date : 2010-06-21

View user profile

Back to top Go down

Re: Sapa dah buat kitchen cabinet..?

Post  wan on Sat Jul 03, 2010 5:37 pm

saya lebih mengemari gril besi + abs (ni untuk elak lipas buat telur + nampak lebih moden). Kayu memang saya elakkan untuk bahagian dalam sebab takut reput, di makan anai2 dan lipas amat suka dengan material kayu ni. Setakat ni tak tengok lagi di mana2.. blom buat survey lagi. Smile
avatar
wan

Posts : 124
Join date : 2010-07-03

View user profile

Back to top Go down

Re: Sapa dah buat kitchen cabinet..?

Post  spekei on Mon Feb 21, 2011 10:13 pm

assalaamu'alaikum semua... Smile

harap dpt sesapa yg boleh cadangkan syarikat yg buat kabinet dapur...
klau ada nama syarikat & no. contact...lagi bagus...
tgh mencarik ni...ingat nak buat kabinet dapur+wardrobe utk master bedroom...
mintak tolong sgt2 tuan2/puan2...

spekei

Posts : 20
Join date : 2010-10-11

View user profile

Back to top Go down

Re: Sapa dah buat kitchen cabinet..?

Post  wan on Tue Feb 22, 2011 9:00 am

spekei wrote:assalaamu'alaikum semua... Smile

harap dpt sesapa yg boleh cadangkan syarikat yg buat kabinet dapur...
klau ada nama syarikat & no. contact...lagi bagus...
tgh mencarik ni...ingat nak buat kabinet dapur+wardrobe utk master bedroom...
mintak tolong sgt2 tuan2/puan2...

Saya punya pakai stainless steel untuk bingkai n top. Pintu pakai abs (macam plastik2 gitu). Itu untuk dapur laa. Ada sorang lagi kontraktor yang leh buat kitchen kabinet, kalau berminat saya leh bagi no contact. Harga tak tahu laa sebab saya tak sempat buat ngan dier. Showroom dier pun ada kat shop lot di bandar puteri.
avatar
wan

Posts : 124
Join date : 2010-07-03

View user profile

Back to top Go down

Re: Sapa dah buat kitchen cabinet..?

Post  spekei on Tue Feb 22, 2011 6:02 pm

wan wrote:

Saya punya pakai stainless steel untuk bingkai n top. Pintu pakai abs (macam plastik2 gitu). Itu untuk dapur laa. Ada sorang lagi kontraktor yang leh buat kitchen kabinet, kalau berminat saya leh bagi no contact. Harga tak tahu laa sebab saya tak sempat buat ngan dier. Showroom dier pun ada kat shop lot di bandar puteri.
bleh bagi contact no kontraktor tu..
tima kasih wan.. Smile

spekei

Posts : 20
Join date : 2010-10-11

View user profile

Back to top Go down

Re: Sapa dah buat kitchen cabinet..?

Post  wan on Wed Feb 23, 2011 8:35 am

Aiseh man, lupa lak nak bawak. Takpe, esok saya kasi dalam ni. Tapi mana satu yang awak nak tu? Yang stainless steel atau yang kontraktor baru (xsempat saya tengok). cat
avatar
wan

Posts : 124
Join date : 2010-07-03

View user profile

Back to top Go down

Re: Sapa dah buat kitchen cabinet..?

Post  spekei on Wed Feb 23, 2011 8:34 pm

wan wrote:Aiseh man, lupa lak nak bawak. Takpe, esok saya kasi dalam ni. Tapi mana satu yang awak nak tu? Yang stainless steel atau yang kontraktor baru (xsempat saya tengok). cat
wan...
klau ada dua2 contact no. lagi cantek...bleh survey2 sblum buat pilihan...
tima kasih wan... Very Happy

spekei

Posts : 20
Join date : 2010-10-11

View user profile

Back to top Go down

Re: Sapa dah buat kitchen cabinet..?

Post  wan on Fri Feb 25, 2011 3:07 pm

1. ini no kontraktor SPC : MR. Gan 016-967 6100

2. kontraktor kitchen kabinet stainless steel tak jumpa lak. Nanti nak check sekali lagi.
Tapi kontraktor ni kat puchong. Nak ke? afro
avatar
wan

Posts : 124
Join date : 2010-07-03

View user profile

Back to top Go down

Re: Sapa dah buat kitchen cabinet..?

Post  skcKitchen cabinet on Mon Oct 10, 2011 2:53 pm

MODERN RENOVATION

*Kitchen Cabinet
*Semua jenis grill
*plaster ciling
*waterproofing
*cctv
*alarm & autogate
*wiring
*awning
*wallpaper
*plumbing
*painting etc...
Othman-017.379.0543
Salleh -014.701.4405


skcKitchen cabinet

Posts : 6
Join date : 2011-10-10

View user profile

Back to top Go down

Re: Sapa dah buat kitchen cabinet..?

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum